Εκτύπωση

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Συγγραφέας: kavalacity.net.... Δημοσίευση στη κατηγορία Εκλογές 2012

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

 

dr-house-minima-ellada-ekloges-2012

Aneksarthtoi EllinesΟι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είναι ένα ανεξάρτητο πολιτικό κόμμα της Ελλάδος. Δημιουργήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2012 από τον βουλευτή Πάνο Καμμένο, ο οποίος είναι προεδρεύων αυτού. Η ανακοίνωση για τη δημιουργία του, έγινε μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης[1], από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με την Ιδρυτική Διακήρυξη του ο φορέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων:

  • Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
  • Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.
  • Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.
  • Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.
  • Εγγυάται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε σχέση με τον καθορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ και την διεκδίκηση των οφειλόμενων από τη Γερμανία αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων.
  • Κατοχυρώνει την ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των αγορών.

Το ίδιο το κόμμα, ισχυρίζεται πως δεν είναι κεντροδεξιό. Σύμφωνα με τα λόγια του Πάνου Καμμένου, το κόμμα είναι "πάνω" από τέτοιου είδους έννοιες. Δεν είναι ούτε δεξιό, ούτε αριστερό, ούτε κεντρώο. Είναι ανεξάρτητο και πάνω από όλα Εθνικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Share

2009©Kavalacity.net