Εκτύπωση

Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

Συγγραφέας: kavalacity.net.... Δημοσίευση στη κατηγορία Εκλογές 2012

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

dr-house-minima-ellada-ekloges-2012

Αντιγράφουμε από την wikipedia

Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την πολιτισμική ανωτερότητα του ελληνικού έθνους και της λευκής φυλής. Σε έντυπα της, αναφέρεται ως ιδεολογία της οργάνωσης ο Ελληνικός εθνικισμός. Αντιτίθεται στη μετανάστευση (υποστηρίζοντας παράλληλα την απέλαση όλων των μεταναστών και Ρομά), στο Μαρξισμό, στην παγκοσμιοποίηση και στην πολυπολιτισμικότητα, εμφανίζοντας επίσης αντισημιτικές ιδεολογικές τάσεις.

Η Χρυσή Αυγή υπεραμύνεται της ιστορικής αποκατάστασης του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά. Συγκεκριμένα υποστηρίζουν την νομιμότητα του (δικτατορικού καθεστώτος και ότι η αρνητική απάντηση του στο ιταλικό τελεσίγραφο αποδεικνύει πατριωτισμό και πολιτική δεινότητα, όπως επίσης αναφέρονται στις μεταρρυθμίσεις και στα κοινωνικά μέτρα που έλαβε η δικτατορική κυβέρνηση Μεταξά.

Επίσης υπερασπίζεται την δράση των ταγμάτων ασφαλείας (τα οποία συγκροτήθηκαν από τον γερμανικό στρατό κατοχής και την κατοχική κυβέρνηση Ράλλη) εναντίον των δυνάμεων της Ελληνικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού κατά την περίοδο της Κατοχής και αποδίδει τιμές στα ένοπλα και άοπλα θύματα της μάχης και της σφαγής του Μελιγαλά.

Το σύμβολο της Χρυσής Αυγής αναπαριστά την Ναζιστική σβάστικα. Βιβλία όπως το Ο Αγών μου του Χίλτερ αλλά και άλλα τα οποία δείχνουν την ανωτερότητα της Ελληνικής φυλής βρίσκονται σε περίοπτη θέση τα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στην Αθήνα .

Αυτό σημαίνει οτι δεν τηρεί κατ' ελάχιστον τις βασικές αρχές του ανθρωπισμού και του σεβασμού στην αρχή της διαφορετικότητας που υπηρετούμε σ' αυτόν τον ιστοτόπο, γi' αυτό και ευθαρσώς λέμε οτι δεν έχει καμιά δουλειά στο δικό μας δικτυακό χώρο. Λυπούμαστε: ούτε ειδησεογραφικό site ταγμένο στην ενημέρωση είμαστε, ούτε διεκδικούμε το εύσημο της άτεγκτης αντικειμενικότητας για να θυσιάσουμε στο όνομά τους τα προτάγματα μας. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία παρόλα αυτά, και για όποιον θέλει να ενημερωθεί για τις αρχές και τις θέσεις της μπορεί να επισκεφτεί το site της:

h**p: //xryshaygh.wordpress.com/theseis/

Share

2009©Kavalacity.net