Εκτύπωση

«Μελλοντικός "Κωνσταντάρας" ο Π. Ψωμιάδης»

Συγγραφέας: Αριστοτέλης Σάρρος.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αριστοτέλης Σάρρος γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)
Psomiadis_xalia

«Πρώτο όνομα στην ταμπέλα των σινεμά προσεχώς ο Περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης»

Αχ! Τι άλλο θα δούμε; Τι άλλο να περιμένει κάνεις τώρα πια; Όλα ξεκίνησαν κάποτε! Πριν πολλάαα χρόνια! Ήθελε από μικρός όπως φαίνεται να παίξει σε μια ταινία ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης! Όλα τα έκανε! Ζορό ντύθηκε, παπαγαλάκια στον Καραμανλή χάρισε, ατάκες σε εκπομπές που άφησαν εποχή πέταξε, με τον αθλητισμό ασχολήθηκε, πρωταθλητής στίβου υπήρξε, κάποτε τραγουδούσε (λένε φήμες), ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να μην

εκλεγεί και βουλευτής. Κάποτε χαρακτηρίσθηκε και «Εξολοθρευτής, είναι ο Ξαθνόπουλος της Ελληνικής πολιτικής» όπως επίσης και «Τηλε-Νομάρχης». Τώρα λοιπόν! Που οι καιροί είναι δύσκολοι, και δυστυχώς το αστέρι του Π. Ψωμιάδη στην περιφέρεις μάλλον θα σβήσει, όπως ξέρουμε δυστυχώς μάλλον θα του επιβληθεί η τιμωρία της αργίας καθώς σύμφωνα με με πληροφορίες κατηγορήθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης για δόλο, λέγοντας πως σκόπευε να προσπορίσει σε περιουσιακό όφελος για την υπόθεση με τον πρατηριούχο.

Έτσι λοιπόν ο ταλαντούχος Νομάρχης, ο μόνος μου είχε την δυνατότητα να τηλε-μεταφέρετε από το ένα πλατό στο άλλο για να βγει ζωντανά σε κάποιο δελτίο ή εκπομπή, είναι αυτός που έγινε γνωστός με τις τραγουδιστικές του ικανότητες και περιζήτητος στα πέραταZoro_psoniadis της οικουμένης. Είναι γνωστό επίσης, στους κύκλους της τέχνης, ο Παβαρότι τα «έδωσε ψιλωμένα» από τούτο το μάταιο κόσμο όταν ο Τηλε-Νομάρχης αρνήθηκε να τραγουδήσει μαζί του γιατί το έργο που θα ανέβαζε δεν είχε διαφημιστεί προηγουμένως στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Τώρα, μετά από αυτή την μεγάλη, και θαυμαστή ιστορία του, ήρθε η ώρα να ολοκληρώσει τον εαυτό του, και εις άλλες τέχνες και θεάματα…

Έτσι λοιπόν, εν αναμονή της απόφασης που θα τον θέσει σε αργία, του έγινε πρόταση!, να πρωταγωνιστήσει σε ταινία! Με τίτλο «Οι πόντιοι next generation», σε σκηνοθεσία του Ο. Ευστρατιάδη, και θα υποδυθεί τον….. εαυτό του.! Σύμφωνα με το σενάριο ο Πανίκας θα προτρέπει έναν «σκηνοθέτη» να γυρίσει ταινία ένα βιβλίο με θέμα του Πόντιους!

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες στο Μεγάλο Πεύκο, στα Μέγαρα, και στη Θεσσαλονίκη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν, μεταξύ άλλων, οι Παύλος Κοντογιαννίδης, Τάσος Περζικιανίδης, Τόσος Παλατζίδης, και ο Κώστας Βουτσάς.

«Αυτό είναι μια απάντηση σε όλους όσου λένε ότι ο Τηλέ-Νομάρχης δεν έχει μέλλον! Άντε! Και του χρόνου στο Λυκαβηττό!»

images_1

Share

2009©Kavalacity.net