Εκτύπωση

"Οι Έλληνες ξύπνησαν... οι Σερραίοι?"

Συγγραφέας: Αριστοτέλης Σάρρος.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αριστοτέλης Σάρρος γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(1 ψήφος, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

"Το μήνυμα έφτασε από την Ισπανία, και μάλλον απ’ ότι φαίνεται την κατάλληλη ώρα."

arthro

Ένα πανό από την Ισπανία ήταν η αιτία που ξύπνησε σχεδόν όλο το Έθνος της Ελλάδος. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό δεν είναι και τόσο αξιοπρεπές, περιμέναμε ένα πανό να μας ξυπνήσει, και μάλιστα ένα πανό που μας προσβάλει.! Οκ, πάλι καλά που κατάφερε να μας ξυπνήσει. Γιατί η πολλή σιωπή στο τέλος θα μεταφράζετε ως συναίνεση. Έβγαλα ένα συμπέρασμα αυτές τις μέρες, πως όλοι μαζί μπορούμε, μπορούμε να δείξουμε ότι δεν κοιμόμαστε απλά σιωπούμε από αγανάκτηση.

Κατεβαίνουμε στις πλατείες μόνο και μόνο για το αύριο, όχι το δικό μας το αύριο, αυτό δυστυχώς έχει ήδη οριστεί. Παλεύουμε μόνο και μόνο για τα μικρά παιδιά που θα μεγαλώσουν σε μια χώρα όπου

οι πολιτικοί ακολουθούν πολιτικές που δεν εκφράζουν τους πολίτες τους. Ξενόφερτες πολιτικές που επιβάλλονται με το ζόρι.

Οι αγανακτισμένοι είναι μια κίνηση πρωτοφανής για τον Έλληνα, για πρώτη φορά κατεβαίνει στο κέντρο να διαδηλώσει μη κομματικά, χωρίς σημαία, χωρίς ταμπού, χωρίς να τον νοιάζει αν ο διπλανός του είναι αριστερός ή δεξιός. Κατεβαίνει μόνο και μόνο για την Ελλάδα, για την Ελλάδα που καταστρέφουν μέρα με την μέρα…

Ποιο συγκεκριμένα:

Οι έλληνες ξύπνησαν λοιπόν, όπως λεει και ο τίτλος του παρόντος άρθρου αλλά οι Σερραίοι ακόμα "κοιμούνται". Αν κάποιος παρακολουθήσει μια από τις συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων στις Σέρρες», θα διαπιστώσει όπως γράφει

facebook_aganaktismenoi

και το πανό που βλέπετε στην εικόνα, το οποίο είναι αναρτημένο σε έναν από τους ποιο πολυσύχναστους δρόμους των Σερρών,  οι «Κάντε ησυχία οι Σερραίοι κοιμούνται». Φαίνεται ότι οι «φωνές» των Ισπανών δεν μπορούν να φτάσουν μέχρι την βόρεια Ελλάδα, οι Σερραίοι μάλλον δεν θέλουν να δώσουν την δική τους απάντηση στους Ισπανούς, μιας και δεν έχουν πραγματοποιήσει μια μεγάλη συγκέντρωση έως τώρα.

Εν κατακλείδι, πρέπει να σημειωθεί πως και οι σελίδα στο facebook όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, η οποία αφορά τους Σερραίους Αγανακτισμένους έχει μόνο 21 likes, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τελικά στα βόρεια δεν φτάνουν οι φωνές εκ της Ισπανίας!

Αναμένουμε λοιπόν!

«Στην ύστατη στιγμή για την διάσωση της Ελλάδος πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις. Αποφάσεις για να κερδίσουμε πάλι την εμπιστοσύνη όλων όσων αυτή την στιγμή μας προσβάλουν και μας δυσφημίζουν, μας ονομάζουν «Ακριβούς φίλους», «Ανάξιους του Ευρώ». Ήρθε η ώρα του Έλληνα απ’ότι φαίνετε, ήρθε η ώρα να «ξυπνήσουμε» ήρθε η ώρα να καταλάβουν ότι οι Έλληνες αγανάκτησαν!»

Share

2009©Kavalacity.net