Εκτύπωση

Πολύ γλυκά πόνεσε το μαχαίρι

Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

toliskavalaΌχι. Όχι, πλέον δε μπορείς να εξοργιστείς. Μόνο να γελάσεις μπορείς. Και να χορέψεις με το "φεγγάρι πάνωθέ σου".

Με ποινή φυλάκισης τριών ετών λέει, αλλά με αναστολή, τιμωρήθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος από το τριμελές Πλημμελειοδικείο που εκδίκασε την υπόθεση των χρεών του στην Εφορία ως προς το ποινικό της σκέλος. Στο δικαστήριο δεν παραστάθηκε ο ίδιος ο καλλιτέχνης (αυτό δα έλειπε), κατέθεσε όμως απολογητικό υπόμνημα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, στο οποίο τόνιζε ότι την περίοδο 1991-1996 που αφορούσαν τα χρέη, τη διαχείριση των οικονομικών είχε η τότε σύζυγός του ενώ ο ίδιος δεν είχε ιδέα. Τώρα, πως, το να είσαι γυναικάκιας (εκ του... μαμάκιας) είναι επιχείρημα υπεράσπισης... μόνο στην Ελλάδα εξηγείται!

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Βοσκόπουλου κατέθεσε ένα έγγραφο στο δικαστήριο σύμφωνα με το οποίο ο πελάτης του πάσχει από καρδιολογικά προβλήματα (άάάλλο σοβαρό επιχείρημα για την κλοπή των 5 εκατ. € από τα χρήματά μου).

Κατά την συζήτηση της υπόθεσης έγινε ακόμα γνωστό ότι ο Βοσκόπουλος δεν

εντάχθηκε στην ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών για τους οφειλέτες, καθώς η αντικειμενική αξία των ακινήτων του φτάνει τα 650.000 ευρώ ενώ το συνολικό του χρέος στην εφορία τα πέντε εκατομμύρια.

Η υπόθεση συνεχίζεται την ίδια περίοδο και στα διοικητικά δικαστήρια, ενώ λογικά θα ασκηθεί έφεση και θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό και ως προς το ποινικό της σκέλος.

Προς το παρόν, η τριετής ποινή φυλάκισης με αναστολή είναι εξαγοράσιμη προς 5 €/μέρα! Ας το ξαναπώ... 5€/μέρα.

Ας κάνω και μερικούς υπολογισμούς αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά... 3 (χρόνια) x 356 (ημέρες) x 5 (τη μέρα) = 5.475 €.

Δηλαδή, μου χρωστάει ο μάγκας 5.000.000 € ... λέει στο δικαστήριο "παιδιά, δεν έχω τόσα... όλη μου η ακίνητη περιουσία είναι 650.000 € ... έκανε κουμάντο και η γυναίκα μου... έχω και την καρδιά μου..." (μόνο ο Ηλίας του 16ου δεν εμφανίστηκε να τον ρωτήσει "έχεις και τη μανούλα σ' άρρωστη;") και τελικά του επέβαλαν πρόστιμο (ΑΝ ποτέ πληρώσει) 5.500 €.

"Ε ρε νάχα φράγκα
Να’κανα τον μάγκα
Στα χρυσάφια να σε ντύσω
Κι από τα Πατήσια
Ίσια στα Παρίσια (παρέα με τον Άκη...)
Όσο θες να σε γλεντήσω"

Μας τα 'χε πει από τότε ο μάγκας... δεν ακούγατε...

Share

Σχόλια  

 
+1 #1 Έ όχι!!!Τόλης Βουρβουτσιώτης 02-02-2011 13:44
Δεν καταλαβαίνω! εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πουλάνε κουλούρια στο δρόμο χωρίς να κόβουν απόδειξή και ψωρίς την κατάλληλη άδεια επαγγέλματος! Υπάρχουν υπάρχουν μπακάληδες που κλέβουν στο ζύγι το φτωχό λαό, υπάρχουν κατασκευαστές γιαουρτιών που αλλάζουν την ημερομηνία λήξης με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία όλου του πληθυσμού, κι εσύ τα έβαλες με το ταπεινό φίλο του λαού, που τραγουδάε τον καημό και τις πίκρες (που ο ίδιος ποτέ δεν γνώρισε, κι αν γνώρισε, που να θυμάται τώρα...)??? Τον άρρωστο άνθρωπο βρε?? Ανεπρόκοπε... που ένας θεός ξέρει τι έχεις κλέψει εσύ από το κράτος μας... και το κακιασμένος σου μάτι έμεινε στην "καμπούρα" του Τόλη μας... Μήπως σε λίγο θα τα βάλεις και με τους εφοπλιστές μας, δαίμονα!!???
 
 
#2 Ε, ναι!Αντώνης Μαδεμτζίδης 02-02-2011 13:48
Μεταξύ ανθρώπων ίδιου ονόματος και ίδιας ηθικής (και ίδιου γούστου ασμάτων!!!) τί περίμενα να ακούσω;
 
 
#3 Χμμμ! (τί εννοεί? κάτσε να δείξω τσατισμένος)Τόλης Βουρβουτσιώτης 02-02-2011 13:58
Εμένα ρε αποκάλεσες "ιδίας". ¨Οχι οτι είμαι της βίας, αλλά έχουν σκοτωθεί άνθρωποι κι άνθρωποι για λιγότερο σοβαρές προσβολές! Αντε τώρα μη γράψω τίποτα για το Ρέμο και θα σου πώ εγώ ποιος είναι "ιδίας". :lol:
 

2009©Kavalacity.net