Εκτύπωση

"Αναπάντητες" κλήσεις παντού!

Συγγραφέας: Αντώνης Μαδεμτζίδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

simiΔε μας τα λέτε καλά κ. Δήμαρχε. Δε μας τα λέτε καθόλου καλά.

Σβήστηκαν κλήσεις από τους υπολογιστές της Δημοτικής Αστυνομίας; Αναμφισβήτητα!

Είναι αξιόποινη πράξη; Αναμφισβήτητα!

Είναι ευκαιρία να μας δείξεις πόσο ηθικός και αδιάφθορος Δήμαρχος είσαι; Αδιαμφισβήτητα!

Και τί κάνεις; Από ό,τι φαίνεται... τη νήσσαν... νεοελληνικώς... την πάπια (αλλά επειδή είσαι Δήμαρχος είπα να το συγκαλύψω λιγάκι... ουπς! sorry... λάθος λέξη).

Τόσο από τα λόγια σου όσο και από τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Μιχαλάκη, είναι ξεκάθαρο πως γνωρίζεις το δράστη. Δεν τον αποκαλύπτεις όμως και ούτε δείχνεις διάθεση να το κάνεις. Αντ' αυτού προτιμάς να παίζεις με τις λέξεις και να δίνεις "συγχαρητήρια" σε όλους και κυρίως στον εαυτό σου (!) που "σώθηκαν" τα αρχεία και δε θα ξανασυμβεί στο μέλλον (χα!χα!χα!). Και η αξιόποινη πράξη Δήμαρχε; Πάει; Το θέμα είναι να μην ξανασυμβεί; Ή μήπως το θέμα είναι πως κάποιος προσπάθησε να κλέψει τα λεφτά μου;

Σε μια εποχή που κοντεύουμε να "γιαουρτώνουμε"

τους πολιτικάντηδες, έστω και χωρίς λόγο, εσύ φτάνεις στο ανώτατο όριο πολιτικάντικης υπεκφυγής και ανούσιου χιούμορ. Δεν ήμαστε αμόρφωτοι κ. Δήμαρχε και μπορούμε να καταλάβουμε το νόημα των λέξεων, ενίοτε και πίσω από αυτές. Παίζεις με τις λέξεις "κωδικοί" "δεν ξέρω" "ανώνυμα" "πιθανόν" και λοιπές ανοησίες.

Τον γνωρίζεις; "Δώσ' τον"!

Δεν τον γνωρίζεις; Δείξε πως θα σκιστείς για να τον βρεις και να τον βγάλεις σε "δημόσια θέα".

Η διαφθορά δεν είναι απαραίτητα συνυφασμένη με τα εκατομμύρια ευρώ κ. Δήμαρχε. Η Ελλάδα καταστρέφεται πρώτα από τις σβησμένες κλήσεις και ύστερα από τη "Siemens".

Γιατί όποιος (ατιμώρητος) διέπραξε το πρώτο, μόλις μπορέσει, θα διαπράξει και το δεύτερο.

Και όποιος συγκάλυψε το πρώτο, θα συγκαλύψει και το δεύτερο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημάρχου από τον Καθημερινό Τύπο, εξαιτίας των οποίων μου ανέβηκε το, λιγοστό αίμα που μου έχει μείνει, στο κεφάλι αλλά και αυτές του Αντιδημάρχου που επιβεβαιώνουν την κατάσταση.

Υ.Γ. Χωρίς να γνωρίζω, απλώς ρωτάω. Αλήθεια, γιατί κ. Μιχαλάκη δε δίνετε εσείς το όνομα του δράστη αφού το γνωρίζετε και τον "φωτογραφίσατε" στο Δήμαρχο; Ή έστω, γιατί δεν το μεταβιβάζετε στον εισαγγελέα; Υπάρχει πουθενά νόμος που απαγορεύει τον οποιοδήποτε πολίτη (και ιδιαιτέρως Αντιδήμαρχο) να αναφέρει μία αξιόποινη πράξη όταν έχει υπόνοιες, ενδείξεις ή αποδείξεις αλλά πρέπει να μεταβιβάζει την "ευθύνη της καταγγελίας" στον προϊστάμενό του;

Share

2009©Kavalacity.net