Εκτύπωση

Bazaar για 12χρονο παιδί με όγκο στο κεφάλι!

Συγγραφέας: Οι Παραμυθάδες.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(2 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)
Θα μπορούσε να γράφει: "για κάθε share που κάνετε ο Θεός του χαρίζει 1 ώρα ζωής". Αλλά τότε δεν θα ήταν παρά ένα παραμύθι άνοστο και κακόγουστο, όχι σαν αυτά που λένε οι "Παραμυθάδες"!  Στο υπέροχο παραμύθι τους, περισσεύει ο πόνος  κι είναι ζητούμενο η προσωπική μας ανθρωπιά! Γιατί την ανθρωπιά μας, την αλληλεγγύη μας, δεν μπορούν να την κάνουν κουμπάκι: τότε θα την έχουμε χάσει εξάπαντος...

* * *

paramythadesΑυτήν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στο Art Cafe Bar Παλιά Βιβλιοθήκη, η ομάδα των Παραμυθάδων θα αφηγηθούμε τα παραμύθια "Η Μαρούλα" και "Η Μυρσίνη" που ανήκουν στην προφορική μας παράδοση.

Στη συνέχεια θα επιχειρήσουμε να τα δραματοποιήσουμε με πρωταγωνιστές τα παιδιά, καθώς και να τα ζωγραφίσουμε. Η αυριανή παρουσίαση διαφέρει από τις άλλες που θα ακολουθήσουν καθώς είναι ενταγμένη στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού σκοπού.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και λίγο καιρό έχει συσταθεί μια φιλανθρωπική ομάδα με σκοπό τη βοήθεια ενός παιδιού 12 ετών από την πόλη μας που έχει όγκο στο κεφάλι

και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Το έργο της ομάδας αυτής λοιπόν είναι να βοηθήσουνε την οικογένεια να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για την επέμβαση αυτή. Δεν θα έχει όμως την μορφή εράνου, αλλά ενός bazaar. Έτσι, στον χώρο της Παλιάς Βιβλιοθήκης θα υπάρχουν διάφορα προϊόντα (ρούχα, κοσμήματα, σαπούνια, κλπ) τα οποία είναι φτιαγμένα από μέλη της ομάδας αυτής και θα πωλούνται σε συμβολικές τιμές.

Το bazaar έχει ήδη ξεκινήσει από χθες το απόγευμα.

(το κείμενο είναι παρμένο από το προφίλ στο facebook ενός "παραμυθά"! Τον ευχαριστούμε)

Share

2009©Kavalacity.net