Τοπικά

Εκτύπωση

Μια σημαντική τιμητική διάκριση

Συγγραφέας: Administrator.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(8 ψήφοι, μέση τιμή 4.00 από τα 5 αστέρια)

00ANNAKI Μια σημαντική τιμητική διάκριση κέρδισε με το σπαθί της η συμπολίτισσα μας, Άννα Αλεξοπούλου.

Στις 2 Απριλίου, ημέρα που γεννήθηκε ο Άντερσεν, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Στα πλαίσια αυτού του εορτασμού, το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για την Νεότητα (ΙΒΒΥ- International Board on Books for Young People), ο Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, βράβευσε την Άννα με το Βραβείο σε Βιβλιοθηκονόμο που προωθεί συστηματικά και αποτελεσματικά την παιδική, νεανική λογοτεχνία και την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας". 

Share
Εκτύπωση

Νέες επιτυχίες μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας (Δελτίο Τύπου)

Συγγραφέας: Administrator.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(3 ψήφοι, μέση τιμή 4.33 από τα 5 αστέρια)

elli kanakiΝέες επιτυχίες μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας έρχονται να δώσουν ιδιαίτερη χαρά στην Οικογένεια του Δ.Ω.Κ. και να μας κάνουν υπερήφανους.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Μανωλούδης, αριστούχος μαθητής κιθάρας του καθηγητή Φώτη Κουτσοθόδωρου, κέρδισε το 1ο Βραβείο (2η Κατηγορία, έως 16 ετών) στον Διαγωνισμό που διεξήχθη στο πλαίσιο του 1ου Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ “Instruments (22-23 Μαρτίου 2014).

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε εξαιρετικά από το Ωδείο Τούμπας «Κ. Ματσίγκου» και έλαβε χώρα στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εμπνευστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του ήταν ο Φώτης Κουτσοθόδωρος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου έδωσε με μεγάλη επιτυχία ένα απολαυστικό και ιδιαίτερα απαιτητικό ρεσιτάλ. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής (όπου δεν συμμετείχε ο Φ. Κουτσοθόδωρος) ήταν ο διαπρεπής Γάλλος κιθαρίστας και συνθέτης RolandDyens (Ρολάντ Ντιάνς), μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες παγκοσμίως στον κόσμο της κιθάρας. Μέλος της επιτροπής ήταν και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δ.Ω.Κ., Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος.

Share
Εκτύπωση

Δελτίο Τύπου Δ.Ω.Κ.

Συγγραφέας: Administrator.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(2 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

elli-kanakiΤο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας συγχαίρει τη δεκάχρονη ταλαντούχα σπουδάστρια βιολιού Έλλη Κανάκη, η οποία επιλέχθηκε – ανάμεσα σε άλλους νέους καλλιτέχνες ηλικίας 8-19 ετών – για να συμπράξει με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ).

Συγκεκριμένα, η ΚΟΘ διοργάνωσε ακροάσεις για νεαρούς μουσικούς με στόχο να συμπράξουν στο πρόγραμμα της συναυλίας της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, στις 21 Ιουνίου 2013, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στους χώρους του.

Η Έλλη Κανάκη παρουσίασε ένα μέρος Κοντσέρτου για Βιολί και Ορχήστρα με τη συνοδεία του πατέρα της και καθηγητή του ΔΩΚ, Γιάννη Κανάκη, και με την επιτυχή της ακρόαση

Share
Εκτύπωση

Ευχαριστήριο

Συγγραφέας: Σύλλογος Γονέων 14ου Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(2 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)
14ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

14oΕυχαριστήριο

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για την ανιδιοτελή χορηγία ποσού 150€ χρήματα τα οποία κάλυψαν μέρος των εξόδων των παιδιών που συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες Σκάκι στην Ερέτρια. Χωρίς την ευγενική προσφορά τους θα ήταν αμφίβολη η παρουσία και συμμετοχή τους.

Τους ευχαριστούμε θερμά

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Σώτη Τυρολόγου Κατερίνα Ελευθεριάδου

 

Share
Εκτύπωση

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας

Συγγραφέας: Administrator.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(5 ψήφοι, μέση τιμή 4.60 από τα 5 αστέρια)

IMG 8483Το πρωί της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, διοργάνωσαν χριστουγεννιάτικο bazaar στην αυλή του σχολείου.

Στο παζάρι διέθεσαν οι μικροί μαθητές τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους (χριστουγεννιάτικες κάρτες, ημερολόγια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά) έναντι συμβολικού ποσού για την ενίσχυση του συλλόγου.

Παράλληλα, λειτούργησε και χαριστικό ανταλλακτικό παζάρι αλληλεγγύης όπου τα παιδιά

Share

2009©Kavalacity.net