Εκτύπωση

Η Καβάλα στη Δ' Εθνική

Συγγραφέας: Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας.... Δημοσίευση στη κατηγορία Αθλητικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(3 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)
tsiforos

Αν η πρώτη εμμονή της κυβέρνησης είναι οι περισσότεροι φόροι τότε σίγουρα η δεύτερη είναι η κάθαρση του ποδοσφαίρου δια της εξαφάνισης του ΑΟ Καβάλα. Και τις δύο τις υπηρετεί με θαυμαστή συνέπεια!

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Κο Γερουλάνο! Ότι δεν κατάφεραν οι Γωγάκος- Ψωμιάδης με την απόπειρα υφαρπαγής του ΑΦΜ, το κατάφερε αυτός μέσω της πρόθυμης ΕΕΑ ! Μπορεί βέβαια να μην το εξήγγειλε με τις γνωστές αυτάρεσκες συνεντεύξεις στον τύπο αλλά τα παπαγαλάκια του υπουργείου είχαν προεξοφλήσει τον υποβιβασμό του ΑΟΚ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Εμείς δεν είμαστε από τζάκι και δεν έχουμε τις λαμπρές

σπουδές ενός γόνου της τέως βασιλικής αυλής, όπως ο Κος Γερουλάνος, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε ότι η διάλυση της ΠΑΕ ΑΟΚ απλώς θα απαλλάξει τους παλιούς ιδιοκτήτες από τα χρέη στους ποδοσφαιριστές και στην τοπική κοινωνία και θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν αλλαχού τις «business as usual». Το μόνο που θα επιτύχει ο υπουργός μας είναι να αφήσει την Καβάλα χωρίς επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα μετά από 46 χρόνια.

Αλλά και αυτό δεν είναι λίγο! Μήπως οι άλλοι συνάδελφοί του υπουργοί έχουν να επιδείξουν πιο σημαντικό έργο; Αντί να σώσουν τη χώρα, τιμωρούν ανελέητα τους συνεπείς φορολογούμενους! Αντί να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο, εξαφανίζουν ανταγωνιστικές επαρχιακές ομάδες! Αφού καθιέρωσαν για χρόνια τους μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου ως προνομιακούς συνομιλητές τους τώρα τιμωρούν τις τοπικές κοινωνίες αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους!

Ο υπουργός πολιτισμού με τις συνεχείς παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο οδηγεί τον ΑΟΚ στην εξαφάνιση και αποδεικνύει ότι είναι άξιο μέλος του συγκεκριμένου υπουργικού συμβουλίου που καθημερινώς παραπέμπει στο έργο του Νίκου Τσιφόρου «η πινακοθήκη των ηλιθίων».

Υ.Γ. Υπουργέ μας, περιμένουμε, εναγωνίως, το όνομα της «άσπιλης» ομάδας που θα διαδεχτεί τον ΑΟΚ στο πρωτάθλημα!

Share

Σχόλια  

 
+1 #1 ακριβοδικαιη αποφασηΑναστασια 16-09-2011 13:18
Οπως καταλαβατε ο Ολυμπιακος δεν αγορασε κανεναν διαιτητη, κανενα πρωταθλημα, κανεναν αγωνα και για αυτο δεν τιμωρηθηκε καθολου. Αδιαψευστος μαρτυρας οι κασετες παρακολουθησης που δειχνουν μονο τις μικρες περιφερειακες και ανικανες να αντιδρασουν ομαδες, ως μοναδικη πηγη του κακου και της διαφθορας του ελληνικου ποδοσφαιρου!
 

2009©Kavalacity.net