Εκτύπωση

Young Power Orchestra

Συγγραφέας: Σωτήρης Σωτηριάδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Σωτήρης Σωτηριάδης γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(5 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

ypoΠοια είναι η Young Power Orchestra;

Είναι η νεανική ορχήστρα συμφωνικού ροκ του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας με μαέστρο τον Christopher Baka που μας μάγεψε, χωρίς υπερβολή, την περασμένη Πέμπτη το βράδυ. Όσοι δεν ήταν πραγματικά έχασαν. Στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο "Αντιγόνη Βαλάκου" από μικρούς και μεγάλους φίλους η νεανική ορχήστρα απογείωσε για μια φορά ακόμα το κοινό και έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες ότι άμεσα πρέπει να βρεθούν λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου.

Απέδειξαν και με το παραπάνω ότι αξίζουν μεγαλύτερης προσοχής και ουσιαστικότερου

ενδιαφέροντος από όλους μας. Συγχαρητήρια αξίζουν, φυσικά, και στους καθηγητές τους. Τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός του τόπου μας, όχι μόνο μουσικά, και γι' αυτό πρέπει να προβάλουμε και να αξιοποιήσουμε τις ικανότητές τους. Θα το καταλάβετε παρακάτω... 

Να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας ακούστηκαν έργα των Wolfgang Amadeus Mozart - Μικρή Νυχτερινή Μουσική (Ρόντο), Ludwig van Beethoven - Σονάτα "Υπό το Σεληνόφως" (1ο μέρος), Johann Sebastian Bach - Μπαντινερί, Tomaso Giovanni Albinoni - Αντάτζιο, Gioachino Antonio Rossini - Εισαγωγή "Γουλιέλμος Τέλλος", Joseph-Maurice Ravel - Μπολερό και Johann Strauss - Εμβατήριο "Ραντέτσκυ".

Απολαύστε, λοιπόν, τη Young Power Orchestra....

Share

2009©Kavalacity.net