Εκτύπωση

Είναι ο Ερμής ανάδρομος…

Συγγραφέας: Γιάννης Κανάκης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Γιάννης Κανάκης γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(8 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)
anadromos-ermis

Αφού μας έχουν εξηγήσει άπαντες (οι πολιτικοί) πως η ευθύνη είναι των άλλων, μάλλον η αστρολογία είναι η επιστήμη που μπορεί να εξηγήσει τα δεινά μας

και από τα συμφραζόμενα των πρωινάδικων, μιας και έχω την τύχη να τα παρακολουθώ αφού βρέθηκα, ανεπισήμως και πρωτοπόρος όπως πάντα, σε πιλοτική εργασιακή εφεδρεία, συμπεραίνω πως πιθανότατα για όλα φταίει η λανθασμένη τροχιά του Ερμή για την οποία διαμαρτύρομαι εντονότατα.

Η Γη μας λοιπόν έχει επηρεαστεί από τις βαρυτικές δυνάμεις που ασκούνται από την προβοκατόρικη Ερμική τροχιά και κυρίως επλήγη η Ελλάς λόγω της γνωστής και ευαίσθητης γεωπολιτικής της θέσης με συνέπειες που συνοψίζονται παρακάτω:

  • Τα πετρέλαιά μας γέρνουν και δεν μπορούμε να τα αντλήσουμε.
  • Η ηλιακή μας ενέργεια είναι επί του παρόντος ακατάλληλη προς χρήση αφού ζεματάει και διαταράσσει το ph των ούλων μας.
  • Το στομάχι μας αδυνατεί να χωνέψει αυτά που φάγαμε μαζί, με αποτέλεσμα κάποιοι να αναγκάζονται να συνεχίζουν το φαγοπότι μόνοι τους.
  • Το φυσικό μας αέριο βρωμοκοπάει σαν κλούβιο αυγό.
  • Τα πέη μας έχουν στραβώσει και δεν μπορούμε να βρούμε στόχο.
  • Οι υπο φυσιολογικές συνθήκες αντίρροποι Ζαχαριάδης, Πλουμπίδης και Στάλιν, ευθυγραμμίζονται και αποκαθίστανται ταυτοχρόνως.
  • Το χρηματιστήριο, τα spreads, τα επιτόκια, η ανεργία, η φοροδιαφυγή, η αθλητική δικαιοσύνη, η τηλεθέαση του Αυτιά , τα δημοκοπικά ποσοστά των κομμάτων, η δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, η ανάπτυξη, το πρωτογενές πλεόνασμα, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, η εκτύπωση των σχολικών βιβλίων ,το άνοιγμα των Δημοτικών Ωδείων , η κλίση του στήθους της Μενεγάκη, η ψυχική μας υγεία, οι προσδοκίες μας και το μέλλον των παιδιών μας κινούνται αντίθετα από το κανονικό και η Βίκη Παγιατάκη κάθεται με σταυρωμένα χέρια.

Μην μου στεναχωριέστε όμως .Η Πολιτεία έχει τη λύση απλά και μεις πρέπει να βάλουμε «πλάτη». Γιατί με τέτοιο ζόρι που τρώμε θα τον γκρεμίσουμε τον Ερμή, σίγουρα, ναι!

Κουράγιο αδέρφια και μπαίνουμε στον Υδροχόο…

Share

2009©Kavalacity.net