Εκτύπωση

Γιάννη μου το καντήλι σου 43

Συγγραφέας: Αλέξανδρος Ταμπάκης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(3 ψήφοι, μέση τιμή 3.67 από τα 5 αστέρια)

giannis-kantili

 

Διαβάζω ότι οκ. Άδωνις Γεωργιάδης πρότεινε σχήμα κυβέρνησης συνεργασίας με πρωθυπουργό τον κ.Τσίπρα. Αξεπέραστος, πραγματικά.

Η Επαναστατική κυβέρνηση δεν ξεχνά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Διατηρούν τα φορολογικά προνόμια τους οι έλληνες εφοπλιστές.

Εντάξει, η Παναρίτη, ο Ταγματάρχης και αρκετοί άλλοι είναι καπιταλοκαθάρματα του χειρίστου είδους, και δεν χωράνε σε μια επαναστατική κυβέρνηση. Μόνοι όμως πήραν τις θέσεις τους;

Βρήκε δηλαδή μια ωραία πρωία ο κ.Ταγματάρχης την πόρτα της ΕΡΤ (;!) ανοιχτή και σκέφτηκε να μπει μέσα να γίνει διευθύνων σύμβουλος;

Παρόμοια ερώτηση θα μπορούσε να γίνει και για τον κ.Τσακνή πρόεδρο της ΕΡΤ. Λάμπει από επαναστατικό ορθολογισμό ο τρόπος πλήρωσης των θέσεων στο δημόσιο.

Νησιά Φερόε Ελλάδα 2-1. Κοίταξα στο χάρτη να δω που ακριβώς είναι. Μετά στις αεροπορικές. 2.000 ευρώ το εισιτήριο. Μπορεί να μας αποκλείσανε, αλλά και εμείς τους ματώσαμε οικονομικά.

Θα βγουν τώρα οι ειδήμονες να μιλήσουν για διαφορά στο budgetτων δύο ομάδων;

Εκλογές στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. όλοι Φώφη. Η ευρηματική συνθηματολογία και ο νεποτισμός συναντιούνται στην πολιτική ταυτότητα του έλληνα.

Είχα χαρακτηρίσει την διαπραγμάτευση καρναβάλι. Μέγα λάθος μου. Θέατρο και μάλιστα σκιών μου έρχεται πιο ταιριαστό. Η ελληνική κυβέρνηση και το καταραμένο φίδι του eurogroup

Και δράκο έχει η ιστορία, με πολλά κεφάλια. Τη μια θα είναι ο Ντάισενμπλουμ, την άλλη η Μέρκελ, την παρά άλλη ο Σόϊμπλε, που βγαίνει και σε άλλα χρώματα εκτός του μπλε.

Με sweepπήρε το πρωτάθλημα μπάσκετ ο Ολυμπιακός. Να είναι καλά εκεί στην αθλητική δημοσιογραφία που μας μαθαίνουν αγγλικά.

Στα ελληνικά μεταφράζεται ως σκούπισμα. Με συνειρμούς και προεκτάσεις ταιριαστούς σε ένα κοινό που όταν γύρω του διαλύεται ένα κράτος,- διατηρώντας την αισιοδοξία του;- θεωρεί προτεραιότητα και πηγή χαράς την κατάκτηση ενός αθλητικού θεσμού από μια ανώνυμη εταιρία με την οποία ταυτίζεται συνήθως αταβιστικά.

Και τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα, μήπως να ασχοληθούμε και με εκείνη την ξεχασμένη υπόθεση Γιανακόπουλου-Σπανούλη; Ως πότε θα μένει ατιμώρητη η βία των αφεντικών στην Ελλάδα;

 

 

Share

2009©Kavalacity.net