Εκτύπωση

Γιάννη μου το καντήλι σου 21

Συγγραφέας: Αλέξανδρος Ταμπάκης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(1 ψήφος, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

giannis-kantili

Να δηλώσω τον αμέριστο θαυμασμό μου προς τους παράγοντες επαρχιακής ομάδας, οι οποίοι αποφάσισαν κόντρα στη σοβαροφάνεια των καιρών μας, να βάλουν χορηγό στη τιμημένη φανέλα της ομάδας τους ένα οίκο ανοχής.

Να σου θυμίσω Γιάννη μου, ότι διαφήμιση σε φανέλα ομάδος μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, χωρίς  ηθικούς ή άλλους περιορισμούς. Αν και στην μυθολογική χώρα μας, η λέξη ηθική χρησιμοποιείται κυρίως ως πρόσχημα. Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, ειδικά αν την νομιμότητά του την αποφασίζουμε εμείς, όπως θα έλεγε και ο νομομαθής Βουλγαράκης.

Δεν προτίθεμαι να κάνω ανασκόπηση των ιστορικών δηλώσεων των κατά καιρούς συμμετεχόντων του ελληνικού κοινοβουλίου, δεν έχω ούτε το χώρο ούτε τις γνώσεις. Αν και θεωρώ τουλάχιστον υποκριτικό, κάθε Ιούνιο να λαμβάνω

από διαφορετικούς παραλήπτες το γνωστό e-mail με τα «μαργαριτάρια» από τις μαθητικές εξετάσεις(σαν να μην έχουμε γράψει μπαρούφες όλοι μας σε κάποιο διαγώνισμα), και να μην έχει υπάρξει μια αντίστοιχη επιτομή βουλευτικών δηλώσεων, που στοιχηματίζω θα έβγαζε πολλαπλάσιο γέλιο, αν και τα δάκρυα θα ήταν περισσότερο ταιριαστά.

Θα κάνω όμως μια εξαίρεση, μιας και θα ήθελα να σταθώ στον πουτσο-διάλογο μεταξύ Μειμαράκη και Παυλόπουλου. Και ο λόγος είναι ότι ανάμεσα στον ριζοσπαστικό «Βαγγέλα», που ως πρόεδρος της βουλής άρχισε το νομοθετικό του έργο με την τελεσφόρα απόφαση να κλείσει το γυμναστήριο της βουλής λόγω σπατάλης, δίνοντας έτσι μια ουσιαστικότατη οικονομική ανάσα στον ελληνικό λαό και τον δολοφονικά αξιόμαχο Παυλόπουλο (όλοι θαυμάσαμε την τεχνική του κατάρτιση στο επεισόδιο Κασιδάρη-Κανέλλη) αναπτύχθηκε μια κομψότατη ανταλλαγή επιχειρημάτων σχετικά με τις πεολειχικές προτιμήσεις του δεύτερου.

Με πιάνει σύγκρυο και  ανατριχίλα στη σκέψη, ότι δύο  από τα επιφανέστερα μέλη της ελληνικής  κοινωνίας, που βασίζεται πάνω στις ελληνοχριστιανικές αξίες χρόνια πολλά, δεν έλαβαν σοβαρά υπόψη τους τις  επιστημονικές παρατηρήσεις του  σεβασμιότατου Σεραφείμ περί υγιεινής και πεολειχίας. Αν το είχαν κάνει  θα είχαμε αποφύγει τόσο την εκκωφαντική  ξεφτίλα θεσμικών θέσεων(εκτός και αν έχει γίνει ηθικό ο πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου να βρίζει πρώην βουλευτή σαν νταλικέρης, μιας και νόμιμο είναι) όσο και την αύξηση της πιθανότητας να χάσουμε ένα βουλευτή-γνώστη της πολεμικής τακτικής της στρουθοκαμήλου από την επάρατη νόσο, που ως γνωστόν παίρνει πάντα τους καλύτερους

Θα μπορούσα να προσθέσω κάτι περί ελευθεριότητας του έρωτα, αλλά κινδυνεύω να χαρακτηριστώ σαν κομουνιστής, πράγμα που το αποφεύγω. Η συνουσία πρέπει να γίνεται μόνο με σκοπό  την τεκνοποίηση, όπως θα σου εξηγούσε και ο πνευματικός σου, Γιάννη μου, στον οποίο θα πρέπει να καταφεύγεις  για οποιοδήποτε ερώτημα σε απασχολεί. Πάρε για παράδειγμα τον προπονητή  σύμβολο Αναστασιαδή, ο οποίος έχει επιφορτίσει μια επιτροπή με τις αποφάσεις για το επαγγελματικό του μέλλον, τον πνευματικό του και την Παναγία. Στο λέω, άμα πιάσει θα ανοίξω εταιρία και θα βουλώσω τα στόματα όλων αυτών των ανερμάτιστων ψυχολόγων/συμβούλων/ειδικών επαγγελματικού προσανατολισμού: Confessor & holymother consultant Ltd.

Επαγγελματική συμβουλευτική και Άγιος ο θεός, κυριολεκτικά!

 

Share

2009©Kavalacity.net