Εκτύπωση

Γιάννη μου το καντήλι σου 9

Συγγραφέας: Αλέξανδρος Ταμπάκης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(3 ψήφοι, μέση τιμή 4.67 από τα 5 αστέρια)

giannis-kantiliΝτήλι ντηλι το καντήλι που συνεχώς κατεβάζουμε και όμως πάντα στέκεται στο τέμπλο να μας φωτίζει, το τέμπλο που έγινε ταμπλό της μονόπολης για να μπορούν να παίζουν τα χριστιανόπουλα με ιερατικούς κανόνες, διαφορετικούς από των κοινών θνητών.

Αν σε έχει αγγίξει η θεία Χάρις, υπάγεσαι σε άλλους κανόνες (διάβασε το άρθρο του Τόλη να καταλάβεις). Αν πάλι σε έχει αγγίξει η θεία Πουλχερία, άντε κανένα χωραφάκι στη βάλτα και αυτό μόνο αν το άγγιγμα άξιζε τον κόπο. Μην στραβομουτσουνιάζεις, η αιμομιξία ήταν πάντα ψηλά στις σεξουαλικές προτιμήσεις του μπερμπάντικου και μπερεκετλίδικου λαού μας.

Επειδή ανακοινώθηκε 48ωρη απεργία των δημοσιογράφων και θα έχεις μείνει ανενημέρωτος, να σε ενημερώσω ότι πήρε ο Μέσι την χρυσή μπάλα για Τρίτη συνεχή φορά. Και μετά τα ρίγη συγκίνησης που είμαι σίγουρος ότι σε διαπέρασαν, να σου ρίξω και την δεύτερη βόμβα:

Πάμε ολοταχώς για να κάμωμεν επανάστασιν. Έτσι όπως το γράφω.

Με τον κουλουράτο πρώην βουλευτή να γκαζάρει ημιπατώντας αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για παραβίαση σηματοδότη (σημ. δεν είχε μαζί του αστυνομική ταυτότητα, αλλά το αυτόφωρο σε αυτή τη περίπτωση μεταμορφώθηκε σε προαιρετικό) σειρά πήρε ο έγκλειστος-με τη χάρη του Θεού- ιερωμένος που κατηγόρησε τα όργανα που τον συνέλαβαν για παράβαση καθήκοντος. Στη γωνία περιμένει ο νέος εθνοσωτήρας να μας περάσει ένα χέρι γύψο. Αν θυμάσαι καλά και τότε με το πανυγηράκι των συνταγματαρχών (που κράτησε 7 χρόνια με ανυπολόγιστα κόστη) διορισμένη κυβέρνηση είχαμε και ο Παναθηναϊκός πήγαινε για πρωτάθλημα. Λες να είναι συμπτώσεις όλα αυτά;

Κατά τα άλλα έπιασαν ιερωμένο εδώ στη γειτονιά για εμπορία και χρήση χασις. Ατελέσφορο έχω να πω, διότι το να πιστεύεις στο Θεό και να είσαι νηφάλιος στερείται νοήματος.

Στα κοσμικά τώρα. Κίνησε ο αγαπούλας αγωγή σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας για διαφυγόντα κέρδη με χρήση στοιχείων της προσωπικότητάς του. Να γράψω λοιπόν και εγώ, λευτεριά στον αγωνιστή πρώην πρόεδρο που του την πέσαν οι κουφάλες οι διαφημιστές τώρα που το βρήκαν αλυσοδεμένο μες την σκοπιανή ψειρού το αετόπουλο.

Άλλα νέα ελπίζω να έχω όταν θα λήξει η αποπνικτική απεργία των δημοσιογράφων και θα μπορώ να ακούω ελεύθερα και αμερόληπτα τα δελτία κυβερνητικής ενημέρωσης. Ως τότε υπομονή.

Share

2009©Kavalacity.net